Svetosavska plaketa za Victoriaoil

Kompaniji Victoriaoil, članici Victoria Group, svečano je uručena Svetosavska plaketa, koju ’’Srpsko kulturno-umetničko društvo Sveti Sava’’ iz Šida, tradicionalno dodeljuje zaslužnim pojedincima i kompanijama.

Svetosavsku plaketu, koja se dodeljuje od 2000. godine, fabrika Victoriaoil dobila je kao priznanje za donacije kojima je kompanija pomogla ovu organizaciju proteklih godina rada.

Svečanosti, održanoj u Kulturno-obrazovnom centru Šid, prisustovali su brojni predstavnici lokalne samouprave i sveštenstva, a Svetosavske plakete uručio je predsednik skupštine Društva Sveti Sava, g-din Miodrag Vujičić.

Victoriaoil neprekidno ulaže kako u kvalitet svojih proizvoda tako i u društvenu zajednicu u kojoj posluje. Rukovodeći se time, kompanija je do sada podržala brojne nacionalne aktivnosti humanitarnog karaktera, poput Hrana za enklave i Bitka za porodilišta, ali i kao članica Victoria Group učestvovala u donaciji 250.000 evra Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije, za rekonstrukciju i izgradnju operacionih sala i odeljenja intenzivne nege urgentne urologije. Kao jedan od pokretača privrede na teritoriji opštine Šid, Victoriaoil podržava lokalne aktivnosti pa je tako samo u protekle dve godine pomogla preko 30 organizacija i institucija, a sredstva su uložena u projekte uređenja puteva i projekte za razvoj lokalne zajednice, renoviranje prostorija kulturnih i obrazovnih institucija, organizaciju tradicionalne manifestacije „Šidsko kulturno leto“ i unapređenje sporta i sportskih klubova na teritoriji opštine Šid.

Svetosavska plaketa za Victoriaoil
Svetosavska plaketa za Victoriaoil