Iskon ulje - vrhunski kvalitet u novoj ambalaži

Kompanija Victoriaoil, članica Victoria Group i jedan od najvećih izvoznika prehrambenih proizvoda u Srbiji, promovisala je danas novu ambalažu svog vodećeg brenda – ulja Iskon. Ovaj proizvod, koji se plasira u čak 11 zemalja Evropske unije i CEFTA, beleži kontinuirani rast na domaćem i inostranom tržištu od lansiranja 2009. godine.

„Stalne investicije i inovacije u proizvodnim i poslovnim procesima omogućavaju nam da se na tržištu istaknemo po kvalitetu svojih proizvoda, a to je upravo ono po čemu želimo da budemo prepoznati. Ulje iz Victoriaoila koristi svako treće domaćinstvo u Srbiji, a osveženim vizuelnim identitetom Iskona i intenzivnijom komunikacijom sa potrošačima pokušaćemo da osvojimo još veći tržišni udeo. Zlatna boja čepa predstavlja potvrđeni vrhunski standard koji Iskon ulje nosi, dok moderan, živ i prirodan izgled etikete simbolizuje čistoću i bogatstvo Iskona“, izjavio je Džon Ketkuti, direktor fabrike Victoriaoil i direktor operacija Victoria Group.

Nakon četiri godine postojanja Iskon je već osvojio veliki broj lokalnih i međunarodnih nagrada i priznanja za kvalitet, čiji je vrhunac dostignut nagradom Najbolje iz Srbije za prehrambenu industriju, koju daje Privredna komora Srbije. Uz nagrade i svetske standarde kvaliteta, poput ISO, HACCP, HALAL, KOSHER, IFS, GMP+, ovaj kvalitet je potvrđen činjenicom da je fabrika Victoriaoil izabrana za ključnog snabdevača nekih od najvećih maloprodajnih lanaca u regionu i EU.

Iskon ulje - proveren kvalitet u novoj ambalaži
Iskon ulje - proveren kvalitet u novoj ambalaži
Iskon ulje - proveren kvalitet u novoj ambalaži
Iskon ulje - proveren kvalitet u novoj ambalaži