Iskon drugu godinu za redom osvaja nagradu „Najbolje iz Srbije“

Na sinoćnjoj dodeli prestižnih nagrada „Najbolje iz Srbije“, koju tradicionalno organizuju Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list „Privredni pregled“, Iskon ulje je drugu godinu za redom osvojilo zlatnu statuetu za najbolji robni brend u kategoriji robe svakodnevne potrošnje – hrana.

Akcija Biramo najbolje iz Srbije organizuje se jubilarnu desetu godinu za redom, sa ciljem promovisanja vrednosti domaće privrede i utvrđivanja najprepoznatljivijih domaćih brendova, a ove godine, pored ulja Iskon, pobednici ostalih kategorija su i kompanije Metalac i Bambi, za najbolji decenijski korporativni, odnosno robni brend, zatim Fiat, u kategoriji najboljeg izvoznika, Nectar -korporativni brend u kategoriji robe svakodnevne potrošnje – piće, Coca-Cola Hellenic, u kategoriji najboljeg inostranog korporativnog brenda na teritoriji Srbije, Telekom Srbija, u kategoriji najboljeg javnog, državnog ili dominantno državnog preduzeća, i drugi.

'Iskon ulje neprekidno osvaja nagrade i time kontinuirano potvrđuje svoj kvalitet. Domaći plasman i dobri izvozni rezultati ostvareni u 2013. to svakako dokazuju. Dobiti nagradu Najboljeg iz Srbije ima posebnu težinu i predstavlja dodatno priznanje za svaku realizovanu investiciju i predani rad na unapređenju proizvodnog i poslovnog sistema i znanja i veština zaposlenih. Ova nagrada potvrđuje našu usmerenost prema unapređenju kvaliteta proizvoda i saradnje sa svim partnerima u lancu snabdevanja i dodatno nas obavezuje na još bolje rezultate u narednom periodu,' izjavio je Srđan Popov, direktor fabrike Victoriaoil, članice Victoria Group.

Cilj akcije „Najbolje iz Srbije“ je da podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda, promoviše najbolje robne i korporativne brendove iz Srbije, jača njihovu tržišnu poziciju i uliva poverenje potrošačima i partnerima u temlji i inostranstvu. Za ovogodišnje priznanje nominovano je čak 175 robnih i kompanijskih brendova za koje je glasao do sada rekordan broj glasača.